LEONARDO® Fresh Salmon
- 85% frisk laks og frisk fjerkræ 15 %
- Holistiske ingredienser 0%
- Korn og kartofler i foderet
Kød er et kostbart produkt – derfor er vi overbeviste om, at det kun skal tilberedes på den bedst mulige måde. For LEONARDO® fersk kød behandler vi fersk kød og undgår stort set fortørret kødmel. Vi har dermed opnået en forberedelse, som tidligere blev anset for umulig. Med vores særligt skånsomme Fresh Meat Technology forarbejdes det ferske kød direkte til en kroket. På denne måde kan vi spare på fortørringen, og de anvendte ingredienser forbliver friske indtil lige før forarbejdning. Det er den eneste måde, hvorpå den fulde smag af kødet i kroketten kan udvikle sig senere.
Vores vitale komponenter:
Ph kontrol Optimerer pH i urinen
Stay clean™ Til plakreduktion
Provital Styrker immunforsvaret med beta-glucaner fra ølgær
SAMMENSÆTNING
Frisk laks (43%); Frisk fjerkrækød (42%); ærtemel; amarant; Marine zooplankton, jord (krill, 1,7%); æg, tørret; Fiskemel fra havfisk, tørret, hydrolyseret; fjerkrælever, hydrolyseret; Chia frø; Ølgær, tørret (0,4%, kilde til beta-glucaner og mannan-oligosaccharider); johannesbrødmel, tørret; æblepresserester, tørret; Grøntsager, tørrede (gulerødder, pastinak, rødbeder, porrer); tørre alger (0,18%, Chlorella vulgaris); dicalciumphosphat; kaliumchlorid; Vilde bær, tørrede (i alt: 0,07%; bjergaske, hyben, blåbær, hyldebær, ribs); tranebær (0,07%); Urter, tørrede (nældeblade, ensianrod, centaury, kamille, fennikel, kommen, mistelten, røllike, brombærblade); Olivenekstrakt (Olea europaea)
ANALYTISKE KOMPONENTER
protein 40%; fedtindhold 22%; råaske 7,5%; råfiber 2,5%; luftfugtighed 10%; Calcium 1,3%; phosphor 1,1%; Natrium 0,4 %
TILSÆTNINGER PR. KG
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer:
Vitamin A 15.000 IE; Vitamin D3 1.500 IE; vitamin E 150 mg; Vitamin C (som ascorbylmonofosfat, natriumsalt) 245 mg; taurin 1.400 mg; Kobber (som kobber(II)sulfat, pentahydrat) 15 mg; Jern (som jernsulfat, monohydrat) 200 mg; mangan (som mangan(II)oxid) 40 mg; zink (som zinkoxid) 150 mg; jod (som calciumiodat, vandfrit) 2,5 mg; Selen (som natriumselenit) 0,15 mg
Teknologiske tilsætningsstoffer:
lecithin 2.000 mg; Tocopherolekstrakter fra vegetabilske olier (= naturligt E-vitamin) 80 mg