Lammekød indeholder værdifulde næringsstoffer og er en fortrinlig proteinkilde. Det har et højt indhold af essentielle aminosyrer og B-vitaminer.
Kødet i “Green Valley” stammer fra New Zealand, hvor de fritgående dyr lever i den uberørte natur og er fri for medicinrester.
“Green Valley” indeholder også laks fra rene vandløb, der tilfører essentielle Omega fedtsyrer.
Adult:
Sammensætning
Lam og laks (65%) (heraf lam 15%, laks 15%, tørret lam 12%, tørret laks 12%, lammefedt 8%, lammekød 2%, laksolie 1%), kartofler (20%), kikærter, lucerne, mineraler, jordskok, tomater, timian, merian, oregano, persille, salvie, brombær, hindbær, blåbær, solbær, hyldebær, aronia bær, havtorn, æbler, gulerødder, spinat, løvfældende, hyben, kamille , mælketistel, pebermynte, morgenfruer, brændenælde, tjørn, mælkebøtte, ginseng, anis, bukkehorn, mannanoligosaccharider (præbiotisk MOS), fructooligosaccharider (prebiotisk FOS), yucca schidigera ekstrakt
Analytiske komponenter
Råprotein 30%, råfedt 18%, råfiber 3%, råaske 10%, fugtighed 8%, calcium 2,3%, fosfor 1,58%
Tilsætningsstoffer pr. Kg
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitaminer: vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, vitamin E (som alfa-tocopherolacetat) 710 IE, taurin 1.000 mg; Sporelementer: vandfri calciumjodat 1,58 mg, selen 0,23 mg, jern 89 mg, kobber 23 mg, zink 159,8 mg, mangan 44,7 mg, aminosyrer: DL-methionin 2,126 mg, L-carnitin 82 mg